Over Linda... - Innergroei

Ga naar de inhoud
Het verhaal achter Linda...

Persoonlijke  ontwikkeling en waarom wij mensen doen wat we doen heeft me altijd  gefascineerd. Als pubermeisje keek ik altijd na schooltijd Dhr. Phil  McGraw die me elke aflevering meer inzicht gaf in het gedrag van mensen.  Zijn boek – leef voor jezelf – was het eerste boek wat ik kocht van  mijn eigen geld en zo begon mijn reis in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Mijn eerste zaterdag baan was champignons plukken, en in de  zomervakanties werkte ik bij een rozenkwekerij. Daarna ben ik me gaan  specialiseren in de detailhandel en heb ik in verschillende winkels  gestaan. Overal had ik mensen om mij heen waar ik diepgaande gesprekken  mee kon hebben over het leven en de strubbeling die daarbij kan komen  kijken. Het geploeter en de stress was zo voelbaar voor mij… Dat moest  toch ook anders kunnen?

De fascinatie bleef en ik voelde aan alles dat ik de diepte in wilde.  De diepte in mijn persoonlijk ontwikkeling, maar ook in het begrijpen  wat mensen beweegt. Zo gezegd zo gedaan. In 2013 maak ik de keuze om de  opleiding tot holistisch therapeut te volgen. Ik ging de confrontatie  met mezelf aan en was volledig gecommitteerd om het onderste uit de kan  te halen. Het was een boeiende reis waar ik mezelf heb leren kennen in  al mijn facetten en begrijp de mens nu ook in wat hun beweegt.

Nadat  ik de opleiding succesvol had afgerond ben ik mijn diploma voor de  medische en psychosociale basiskennis gaan halen. Nu kon ik me  aansluiten bij de beroepsvereniging en krijgen mijn cliënten het consult  gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

In 2020 heb ik mijn praktijk ingeschreven bij de KVK en ben ik me  gaan specialiseren op stress en spanning. Ik help mensen de regie over  hun leven weer terug te nemen in stressvolle situaties. In het LEEF  traject gaan we een stap verder en geven we vorm aan een leven vanuit  zingeving. Daarnaast geef ik trainingen bij bedrijven. Preventief, zodat  medewerkers weten hoe ze om kunnen gaan met stress en spanning voordat  hun gezondheid, privé en/of werkleven er onder komt te lijden.

Momenten van spanning en stress horen bij het leven. Iedereen ervaart  z’n moment op een andere manier. Het gaat over bewustzijn, dat je weet  wat je voor jezelf kunt doen om in je kracht te blijven en met  veerkracht door het leven kunt gaan.

En precies die kennis en ervaring wil ik met je delen.

Met bewuste groet,
Linda Leijsten


Innergroei
Meteriks veld 33A
5964 AR Meterik
Terug naar de inhoud