Even voorstellen.... - Innergroei

Ga naar de inhoud
Mijn naam is Remy Koenders, wonend in Meterik en ben geboren in 1985.

Mijn interesse om mezelf te ontwikkelen op persoonlijk gebied en de keuze voor een bewust leven is begonnen na meerdere bezoeken als tiener aan de huisarts voor mijn spanningshoofdpijn. Hij wilde mij, na allerlei reguliere therapie├źn, uiteindelijk medicijnen voor schrijven voor mijn hoofdpijn. Dit voelde voor mij niet goed en heb zijn advies afgewezen.  

Vervolgens ben ik samen met een natuurgeneeskundig therapeut op zoek gegaan naar de afkomst van mijn hoofdpijn. Ik heb veel over mezelf mogen leren en realiseerde me dat ik onbewust mijn eigen hoofdpijn veroorzaakte. Ik ben altijd erg gedreven geweest om een oplossing voor mijn hoofdpijn (en andere zaken) te vinden, simpelweg omdat ik wist dat ik niet op deze manier hoefde te leven.

De combinatie van andere aan kunnen voelen, mijn gedrevenheid om tot oplossingen te komen en mijn wil om anderen te mogen helpen heeft ervoor gezorgd dat ik in 2017 ben gestart met de opleiding tot E.E.N. therapeut. Ik vind het geweldig om te zien als iemand kiest voor positieve verandering, ervoor kiest om het oude vertrouwde achter zich te laten en een andere leven te gaan leven (want ja, daar is moed voor nodig). Hoe mooi is het om hier mensen in te mogen begeleiden, samen kiezen voor verandering. Stapje voor stapje je beter voelen en uiteindelijk je doel bereiken.

Waar kies jij voor?

Met Innergroet,
Remy
                                                                                           
Innergroei
Meteriks veld 33A
5964 AR Meterik
Terug naar de inhoud