Praktisch - Innergroei

Ga naar de inhoud
Tarieven/vergoedingen:
Het tarief voor een consult is  € 70,- (inclusief complexflesje indien nodig).
De duur van een consult is 1 uur.

Aangezien ik aan alle opleidingseisen voldoe en aangesloten ben bij de beroepsvereniging VBAG worden mijn consulten (gedeeltelijk) vergoed. Controleer bij uw zorgverzekeraar of u hiervoor in aanmerking komt.

Betaling en facturering:
Je kunt direct na het consult betalen per pin.

Afspraak annuleren of verzetten:
Het kan dat je niet in staat bent om een gemaakte afspraak na te komen. Wil je de afspraak annuleren of verzetten, neem dan tijdig contact met mij op. De afspraak kan 24 uur voor de gemaakte afspraak kosteloos verzet of geannuleerd worden. Bij annulering binnen 24 uur voor de gemaakte afspraak worden de volledige kosten van het consult in rekening gebracht.  

Bereikbaarheid:
De praktijk is goed te bereiken per auto, fiets of te voet.
Er is voldoende parkeergelegenheid langs de weg.
Uw fiets kan veilig bij de ingang geparkeerd worden.

Heeft u een klacht?
Als therapeut doe ik mijn uiterste best om cliënten met de grootst  mogelijke integriteit therapeutisch te behandelen. Toch kan het voorkomen dat u vindt of  vermoedt dat ik als therapeut, om welke reden dan ook, niet juist  gehandeld heb.

Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met jou te bespreken. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten
bij Quasir.

Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkendegeschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ. Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen

Aangesloten bij:
Ik ben aangesloten bij de VBAG en RBCZ en sta geregistreerd in het AGB register van Vektis.

KVK: 76809218
BTW: NL 860795019B01
Innergroei
Meteriks veld 33A
5964 AR Meterik
Terug naar de inhoud