Werkwijze - Innergroei

Ga naar de inhoud
Individuele sessie - E.E.N. Therapie
Samen  met jou behandel ik de klachten die jouw uit balans brengen, hierbij  ligt mijn specialisatie bij mensen met angsten, onzekerheden, stress,  meer contact met je lichaam en gevoel maken, spanningshoofdpijn en hoog  sensitiviteit (HSP). Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak  voelt, hier besteed ik dan ook extra aandacht aan.

E.E.N.  Therapie staat voor Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde  Therapie. Het woord Eclectisch betekend uit alle systemen het beste  halen en er de heelheid van inzien. Hieronder vallen de 3 geneeskundige  systemen:
- Traditionele Chinese Geneeskunde
- Oosterse geneeskunde
- Westerse geneeskunde

Energetisch  betekend in dit geval dat de behandeling zich richt op het in balans  brengen van energieblokkades zodat ziekten en kwalen verminderen of  verdwijnen.  
Bij  natuurgeneeswijze wordt er op een manier naar ziekte en gezondheid  gekeken waarbij het lichaam op fysiek, emotioneel en energetische laag  in harmonie horen te zijn. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt  van het zelf genezend vermogen van het lichaam.

E.E.N  Therapie is een holistische geneeswijze die zich richt op het in balans  brengen van lichaam, geest en ziel. E.E.N Therapie werkt op  energetisch, mentaal, emotioneel en fysiek gebied. De insteek van de  therapie is onder andere dat je bewustwording en inzichten krijgt in  jouw manier van denken, voelen en handelen.
Therapievormen:
- Psychotherapie
- E.E.N. Energetica
- Ademtherapie
- Mindfulness
- Ankh therapie
- Regressietherapie
Innergroei
Meteriks veld 33A
5964 AR Meterik
Terug naar de inhoud