Praktisch - Innergroei

Ga naar de inhoud
Tarieven

Individueel consult:
Het eerste consult inclusief intake duurt maximaal 1.5 uur
110 euro

Een vervolg consult duurt maximaal 1.5 uur
95 euro

Het aantal consulten en de duur van de begeleiding worden afgestemd op je persoonlijke ontwikkeling en behoefte.

Vergoeding:
Ik ben aangesloten bij VBAG alsmede RBCZ, hierdoor worden mijn behandelingen (gedeeltelijk) vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico. Hoeveel je vergoed krijgt hangt af van hoe en waar je verzekerd bent. Dit kun je het beste bij je eigen zorgverzekering navragen.
"Leef je ware zelf" Traject valt niet onder de vergoeding van de zorgverzekeraars. Mocht je willen weten wat ik hier wel voor je in kan betekenen, laat het me weten of plan een intake bij me in.

Overige diensten:
Kijk voor mijn trainingen, trajecten en programma's op: https://www.lindaleijsten.nl

Betaling en facturering:
Je kunt direct na het consult betalen per pin.

Openingstijden:
De praktijk is geopend op maandag en dinsdag 9.00 - 17.00.
Overige tijden in overleg.

Afspraak annuleren of verzetten:
Het kan dat je niet in staat bent om een gemaakte afspraak na te komen. Wil je de afspraak annuleren of verzetten, neem dan tijdig contact met mij op. De afspraak kan 24 uur voor de gemaakte afspraak kosteloos verzet of geannuleerd worden. Bij annulering binnen 24 uur voor de gemaakte afspraak worden de volledige kosten van het consult in rekening gebracht.   

Bereikbaarheid:
De praktijk is goed te bereiken per auto, fiets of te voet.
Er is voldoende parkeergelegenheid langs de weg.
Uw fiets kan veilig bij de ingang geparkeerd worden.
                   
Heeft u een klacht?
Als therapeut doe ik mijn uiterste best om cliĆ«nten met de grootst  mogelijke integriteit therapeutisch te behandelen. Toch kan het voorkomen dat u vindt of  vermoedt dat ik als therapeut, om welke reden dan ook, niet juist gehandeld heb.

Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met jou te bespreken. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten
bij Quasir.

Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkendegeschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ. Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG: https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen

Aangesloten bij:
Ik ben aangesloten bij de VBAG en RBCZ en sta geregistreerd in het AGB register van Vektis.

KVK: 76809218
BTW: NL 860795019B01

Innergroei
Meteriks veld 33A
5964 AR Meterik
Terug naar de inhoud