Werkwijze - Innergroei

Ga naar de inhoud
Individueel consult
Klachten over stress en spanning gaan niet zomaar weg. Je moet er "iets" aan doen. Wat dat 'iets' is, hangt af van de ernst en aard van je klacht en in hoeverre jij je bewust bent waar de klacht vandaan komt. Voor de een is een paar stappen terug al voldoende, terwijl de ander meer hulp nodig heeft om spanningen weg te nemen. Daarom is het van belang dat je weet waar je stress vandaan komt of wat deze veroorzaakt.

Neem je bijvoorbeeld te veel hooi op de vork? Heb je problemen op het werk? Zit je niet lekker in je vel? Wil je altijd alles te perfect en goed doen? Vraag jouw drukke gezinsleven te veel van je? Of is het misschien een combinatie van meerdere factoren? Zodra we helder hebben wat de oorzaak is van de spanning in je lichaam kun je hier mee aan de slag.

Samen met jou bespreek ik hetgeen waar je tegen aan loopt of waar jij aan wilt werken. Vanuit een verhelderende vraagstelling begeleid ik je in een veilige setting en biedt je handvaten en tools aan. Samen pakken we het stressprobleem bij de wortel aan, zodat jij voortaan weet hoe je om kunt gaan in bepaalde situaties alvorens de stress/spanning ontstaat.

Ben jij aanvullend verzekerd bij je zorgverzekering? Dan is het mogelijk om mijn consulten (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Dit, omdat ik aangelosten ben bij VBAG alsmede RBCZ.  Je dient dit zelf na te gaan bij je eigen zorgverzekering.
Innergroei
Meteriks veld 33A
5964 AR Meterik
Terug naar de inhoud