Workshop - Innergroei

Ga naar de inhoud

Workshop

Uit je hoofd, in je lijf
Mannengroep

Als man heb je verschillende rollen, je bent echtgenoot, partner, vriend, vader, zoon, collega, noem maar op. Hoe vervul je deze rollen en blijf je in contact met je eigen gevoel, je eigen ik?
 
We zijn puur geboren en hadden nog geen meningen over onszelf, de mensen om ons heen of de maatschappij, alles was zoals het was. Op een gegeven moment begrepen we van onze opvoeders dat bepaalde gedragingen gewenst maar ook ongewenst waren. Deze ongewenste gedragingen konden helpend zijn voor onze ontwikkeling. Helaas in veel gevallen werden we ook geremd in het onszelf mogen zijn. Onze opvoeders vormde ons zoals zij vonden dat het beste was. Niet altijd werd er gekeken naar de behoefte of gevoelens van het kind.
 
Ons werd geleerd een sociaal en liefdevol mens te zijn tegenover anderen mensen maar vaak werd ons niet geleerd ten eerste dit voor jezelf te zijn! We hebben geleerd om niet te huilen want grote jongens huilen niet. Vele werden niet geknuffeld dus knuffelen we anderen ook niet (al helemaal geen andere mannen). Met andere woorden we hebben geleerd om niet te voelen.
 
Ik nodig je graag uit om deel te nemen aan een kleine groep van mannen die met dezelfde problematiek worstelen. We spreken om de beurt, jij spreekt en de rest luistert. Je mag zijn wie je bent, er wordt geluisterd zonder oordeel.

Een ander onderdeel van deze workshop is doormiddel van bepaalde oefeningen in contact komen met je lijf. Tijdens een van de dagen gaan we het bos in, hier zul je merken hoe het is om met je volle aandacht in het nu te zijn, uit je hoofd en al je zintuigen waar te nemen.

Het doel van deze workshop is duidelijk, meer in contact met je eigen gevoel en een stap zetten naar jouw ware ik.
 
Tot snel, Remy


De Workshop betreft drie avonden met een vaste groep

Data:                                  Tijdstip                                                
 
04-11-2022                         18.30 uur tot 21.00 uur
 
18-11-2022                         18.30 uur tot 21.00 uur
 
02-12-2022                         18.30 uur tot 21.00 uur
 
Locatie: Meteriks Veld 33A
Kosten: 65,-
     Innergroei
Meteriks veld 33A
5964 AR Meterik
© 2022 Innergroei
Terug naar de inhoud