Even voorstellen... - Innergroei

Ga naar de inhoud
“Je wilt misschien wat meer over mij weten. Snap ik! Hier lees je waarom ik mijn praktijk begonnen ben en wat ik voor je kan doen.”
 
Jezelf niet kunnen of durven zijn en bepaalde verwachtingen van anderen zullen  ons hoe dan ook belemmeren in het hebben van een vreugdevol leven. We  leven in een maatschappij die soms veel van ons vraagt, helemaal niet zo  vreemd dat we met momenten uit balans raken. Hulp van buitenaf kan dan uitkomst bieden.

Ik geloof erin dat je met de juiste begeleiding jouw kwaliteit van leven vergroot.  
Als holistisch therapeut maak ik gebruik van behandelvormen vanuit de lichaamsgerichte psychotherapie. Dit zijn met name gesprekstechnieken die je zelfreflectie en waardevolle inzichten geven. Daarbij vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak en uitgenodigd voelt in openheid te spreken. Samen gaan we op ontdekkingsreis om tot een vernieuwde versie van jou te komen.

Zolang ik mij kan heugen heeft het mij gefascineerd waarom wij mensen doen wat we doen. Boeken over persoonlijke ontwikkeling gaven mij hierin  inzicht en versterkten tegelijkertijd de honger naar meer. In 2008 startte ik de 4-jarige opleiding tot Holistisch Therapeut/Coach bij  Ananta-Opleidingen. De diploma’s voor de Medische en Psychosociale basiskennis behaalde ik vervolgens bij Instituut voor E.E.N.

“Je kunt ervoor kiezen om terug te gaan naar veiligheid of vooruit naar groei.
Groei moet opnieuw en opnieuw worden gekozen, angst moet opnieuw en opnieuw worden overwonnen.“ Abraham Maslow

Het vraagt moed om vooruitgang te kiezen door groei. Dat is ook wat ik persoonlijk ervaren heb en zie bij mijn cliënten. De euforie die je kunt ervaren nadat je datgene bent aangegaan waar je al die tijd zo tegenop  gekeken hebt, maakt je een krachtig en trots mens. Je voelt jezelf  groeien, van binnenuit en precies dat gevoel wil ik met je delen.

Heb je een vraag, of wil je direct een afspraak inplannen, neem gerust contact met me op.

Innergroet,  
Linda Leijsten


Innergroei
Meteriks veld 33A
5964 AR Meterik
Terug naar de inhoud